Cum comand

Comanda pe internet dureaza doar cateva minute si presupune cativa pasi simpli avand doua posibilitati de comanda:
1.Telefonic la unul din numerele 0720862325 sau 0740265028.
2. Online.
In ambele cazuri incepeti cu alegerea produsului.

Folositi meniul site-ului din stanga paginii sau sus pe pagina si navigati prin toate categoriile si subcategoriile de produse sau scrieti simplu ceea ce doriti in casuta de ”Cautare produse”. Dupa ce ati gasit produsul dorit, dati clik pe imagine sau pe titlul produsului si veti obtine descrierea detaliata a acestuia. In acest moment daca optati pentru comanda prin telefon sunati la unul din telefoanele afisate si un operator va prelua comanda dumneavostra. In cazul in care optati pentru comanda online selectati  cantitatea de produse si apoi apasati tasta ” Adauga in Cos”. In acest moment puteti continua cumparaturile sau  arata cosul si a definitiva achizitia. Odata ce ati fost directionati la Cosul de Cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati , sa renuntati la unul din produse sau chiar sa renuntati la toate produsele comandate.

Daca ati ales optiunea de a comanda produsele selectate in cos trebuie sa completati datele necesare eliberarii facturii apasand pe butonul ” Adauga/ Editeaza adresa de facturare”.Daca sunteti clientul nostru fidel si aveti cont beneficiati de logarea directa si toate datele completate prima oara apar direct pe factura, daca nu aveti cont nu este nici o problema ,trebuie doar sa completati campurile din factura dupa care apasati butonul ”Salvare”.

In cazul in care doriti ca produsul comandat de dumneavoastra sa fie un cadou trimis altcuiva(la alta adresa decat cea de facturare) trebuie sa apasati butonul ” Adaugare/Editare adresa de livrare” si sa completati campurile afisate dupa care apasati butonul ”Salvare”.

Selectati apoi modalitatea de livrare ( vezi sectiunea ”Cum livram” ).

Selectati apoi modalitatea de plata ( vezi sectiunea ”Cum platesc” ).

Pentru a verifica comanda bifati patratelul dupa citirea termenilor de utilizare si apasati butonul ”Verifica acum” . Veti fi directionati la ultimul pas, cel de finalizare a comenzii. Puteti oricand continua cumparaturile si actualiza comanda sau a o finaliza . Dupa ce ati verificat datele din comanda si pretul total  apasati butonului ”Confirma comanda”.

Confirmarea receptionarii comenzii, disponibilitatea produselor si orice alta mentiune referitoare la comanda se face prin e-mail.

Realizat de: WEBSEM PUBLICITY