Cum livram

Doua metode de Livrare:

  1. POSTA ROMANA:

Transportul  cu Posta Romana se face in toata tara si costa 10 lei TVA inclus. Livrarea se face in aproximativ 3 zile lucratoare din momentul in care ati fost instiintat de expedierea coletului. Dupa primirea avizului postal trebuie sa va prezentati la Oficiul Postal inscris in notificare, cu cartea de identitate pentru a ridica coletul. Plata coletului se face la Oficiul Postal, plata pentru care veti primi chitanta.

  1. CURIERAT
  •  PROPRIU:

Transportul  cu Curier Propriu se face numai Bucuresti  si este gratuit. Livrarea se face in felul urmator:

  • Pentru comenzile date de luni pana vineri la orice ora si confirmate , coletul se livreaza a doua zi ,dupa o intelegere prealabila telefonic cu clientul.
  • Pentru comenzile date de sambata pana duminica si confirmate, coletul dumneavoastra va ajunge luni cu o intelegere telefonica prealabila cu clientul.
  • RAPID

Transportul cu Curier Rapid  costa 18 lei TVA inclus , pentru orase mari si resedinte de judet. Pentru alte localitati se stabileste valoarea transportului dupa o confirmare prealabila cu departamenul nostru de vanzare.. Livrarea se face in 24-48 ore de la confirmarea comenzii de luni pana vineri.

PENTRU COMENZI MAI MARI DE 150 LEI LIVRAREA ESTE GRATUITA !!!!

OBSERVATII:

In cazul in care clientul nu este de gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre curier si livrarea poate fi amanata conform unei noi intelegeri cu clientul.

Biogalileea.ro poate sa intarzie sau chiar sa anuleze livrari ale comenzilor ce nu pot fi onorate din motive independente de vointa noastra cum ar fi: incendii,epidemii, greve, razboaie, acte de terorism, coduri portocalii si rosii de intemperii meteorologice sau alte impedimente de forta majora. In cazul anularii comenzilor daunele ce se platesc catre client sunt doar contravaloarea sumei incasate de catre SC San Flower Business Company SRL de la acest client.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0