Despre Noi

Floris-Hadas este un producător israelian de produse farmaceutice, suplimente alimentare si dermato-cosmetice.
Floris-Hadas este o firma angajata să ofere calitate, flexibilitate și de a răspunde rapid la nevoile clientilor.Floris-Hadas are o echipa R & D de elita,  linii si procese de producție care sunt conforme cu standardele  internaționale, cum ar fi GMP, ISO 9001 2008, ISO 22000 și ISO 22716.

Floris-Hadas implementeaza in prezent standarde internaționale suplimentare, inclusiv ISO 13845. Produsele sunt certificate Kașer,  aprobate de către organizații speciale de certificare . Floris-Hadas opereaza trei unitati de productie: produse farmaceutice, cosmetice și suplimente alimentare.

  • Unitatea farmaceutică care  produce medicamente OTC, inclusiv antiseptice și galenice.
  • In Unitatea de dermato-cosmetice se produc ; creme, unguente si lichide.
  • Unitatea de suplimente alimentare produce : tablete, comprimate de mestecat, capsule, lichide, pudre, siropuri, jeleuri si monede de ciocolata.

Controlul de calitate al produselor fabricate in toate cele trei unități se efectuează de către laboratoarele atestate ale lui Floris-Hadas,  în conformitate cu cerințele stricte ale standardelor internaționale.

Moraz este o companie israeliană care s-a specializat în cercetarea și producerea de  tratamente paramedicale și produse cosmetice pentru piele, pe bază de extracte din plante medicinale. Produsele Moraz sunt comercializate cu succes,de 25 de ani ,în Israel și în întreaga lume.

Datorită unor metode de producție unice în obținerea extractelor din plantele medicinale – în principal din Polygonum, care este cultivat în regiunea Galileei și a văii Jezreel prin metode tradiționale, organice – Moraz a creat produse care tratează diversele probleme cutanate, în același timp protejând și hrănind pielea.
Ca urmare a amplelor cercetări şi a vastelor cunoştinţe dobândite în timp de laboratoarele Moraz, au fost puse în valoare calităţile holistice ale extractelor din plante şi au fost dezvoltate produse cu o înaltă concentraţie vegetală (75 – 100%). Concentraţia ingredientelor active naturale garantează siguranţa şi eficacitatea produselor Moraz, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Produsele Moraz au fost testate clinic şi aprobate în Israel şi în multe alte ţări, fiind o soluţie ideală pentru o gamă variată de probleme ale pielii.
Puteţi citi pe site-ul web al companiei despre numeroasele cercetări interesante efectuate asupra produselor Moraz. În plus, concentraţia procentuală exactă a fiecărui produs este imprimată la loc vizibil pe eticheta fiecărui produs. Moraz este o companie dedicată comerţului echitabil, activităţilor comunitare, conservării mediului şi nu efectuează teste pe animale. Fabricile companiei nu poluează şi protejează mediul înconjurător.

Informaţiile prezentate în acest  magazin  nu constituie nici o indicaţie sau o recomandare medicală.

Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0