Politica de Confidentialitate

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI BIOGALILEEA.RO

 

Informatii despre site si utilizarea acestuia
1.1. Site-ul web biogalileea.ro este proprietatea SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL, cu sediul in Str. Savinesti nr. 5 Bucuresti, avand Cod Unic de Inregistrare RO30027253 si numar de ordine in Registrul Comertului J40/3882/2012, numit pe parcursul acestor termeni si conditii de utilizare „Site-ul”.

1.2. Societatea Comerciala SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL, opereaza Site-ul pentru a promova, in conditiile impuse de legislatia aplicabila, produsulele care alcatuiesc programul creat de Biogalileea.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17907.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: str. Ciobanului, nr. 133, et.1, biroul 3, Mogosoaia, jud. Bucuresti, Cod Postal 077135.

1.3. Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse reglementarilor legale aplicabile si acestor Termeni si conditii de utilizare, inclusiv oricaror politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului. Va rugam sa cititi acesti Termeni si conditii de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si conditii de utilizare. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare, sunteti de acord sa respectati Termenii si conditiile de utilizare in versiunea publicata pe Site la momentul vizitei dvs.

1.4. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului si Termenilor si conditiilor de utilizare prin postarea pe Site, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si conditiile de utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati Site-ul se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si conditiile de utilizare in versiunea publicata pe Site la momentul vizitei dvs.

1.5. Atunci cand vizitati Site-ul pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuand sa utilizati Site-ul acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati site-ul biogalileea.ro, pana cand confirmati luarea la cunostinta.

1.6. SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL va garanteaza acces limitat pe Site si nu va confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere.

1.7. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1.8. Nu este permisa abuzarea Site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

1.9. Putem face publicitate si organiza concursuri, jocuri, competitii sau extrageri cu premii gratuite pe Site-ul nostru. La astfel de concursuri, jocuri, competitii, extrageri cu premii gratuite se vor aplica reguli specifice. Va rugam sa cititi cu atentie regulile aplicabile la orice concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite la care participati deoarece prin participarea la un astfel de concurs, joc, competitie, extragere cu premii gratuite se considera ca ati acceptat si ca respectati aceste reguli.

1.10. Site-ul nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul “asa cum este” si “asa cum este disponibil”, si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

1.11. In timpul utilizarii Site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul Site-ului.

Proprietatea Intelectuala
2.1. Intregul continut al site-ului biogalileea.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL si este protejat de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul SAN FLOWER BUSINESS COMPANY a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului biogalileea.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2.2. Puteti utiliza continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL:

indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL asupra continutului;
modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare.

Suspendarea accesului
SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului biogalileea.ro sau la o parte a acestui continut.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
4.1. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

4.2. Anumite parti ale continutului publicat pe Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRLnu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL nu este responsabila de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

4.3. Utilizati aceste site-uri ale tertelor parti pe propriul risc. Toti termenii si conditiile si politicile site-urilor tertelor parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe aceste site-uri si va recomandam sa verificati acei termeni si conditii.

4.4. Anumite link-uri de pe acest Site pot conduce catre alte website-uri care nu se afla sub controlul SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL. Cand veti da click pe un astfel de link veti parasi acest Site, iar SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL nu are niciun fel de control asupra acestei actiuni si nu accepta nicio responsabilitate referitor la continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

5. Legea aplicabila
Orice litigiu care are ca obiect continutul Site-ului va fi solutionat de catre instantele judecatoresti competente si va fi guvernat de legea romana.

6. Abonarea si dezabonarea la newsletter
6.1. Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul Site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea acestor Termeni si conditii de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va veti putea dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise vor respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia aplicabila.

6.2. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document.

6.3. SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului biogalileea.ro contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii si conditiile de utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0