Termeni si conditii

TERMENI DE UTILIZARE

Biogalileea.ro  este un magazin virtual administrat de SC SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL , persoana juridica infiintata legal cu urmatoarele date : CUI: RO30027253; RC: J40/3882/03.04.2012    si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat  prin intermediul comenzii online sau telefonic.  Va rugam sa cititi cu atentie „Termeni de utilizare „. Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni de utilizare in totalitate. In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti „Termeni de utilizare ” va rugam sa parasiti acest site fara a-l mai utiliza.

Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor Biogalileea.ro  inseamna acceptarea si respectarea  conditilor de utilizare si a modificarilor aduse prezentului document.

DREPTURI DE AUTOR(COPYRIGHT) si ACCESUL LA SITE

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, si alte date) sunt proprietatea Biogalileea.ro  si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romana a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul Biogalileea.ro  , este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website. Biogalileea.ro  nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. Biogalileea.ro  nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca Biogalileea.ro  sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati Biogalileea.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Biogalileea.ro  , fara acordul scris al acesteia.

INSCRIEREA CA UTILIZATOR SI CONFIDENTIALITATE

Site-ul www.biogalileea.ro poate fi accesat gratuit si se pot cumpara produse fara a fi inregistrat ca utilizator. Insa pentru a deveni un client fidel si a beneficia de anumite servicii oferite de Biogalileea.ro  iti recomandam inscrierea ca utilizator. Prin crearea unui cont de utilizator Biogalileea.ro  poate detine informatii despre dumneavoastra (nume, adresa, nr de telefon, email) dar acestea vor fi folosite doar pentru identificarea dvs in scopuri asociate comercializarii produselor noastre , fiind interzisa instrainarea acestora catre terti , asigurand o totala confidentialitate a datelor dvs. Biogalileea.ro  isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina anumite texte si imagini, linkuri, sau de a refuza vanzarea anumitor produse dupa propria sa vointa.

DESCRIEREA PRODUSELOR si GARANTII

Imaginile site-ului sunt produse reale dar sunt prezentate pe site cu titlu informativ,  Biogalileea.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate .Garantam originalitatea de 100 % a produselor noastre si conform legislatiei in vigoare Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta  SC SAN FLOWER BUSINESS COMPANY SRL ofera  dreptul clientului la retur conform capitolului „dreptul la retur” . Biogalileea.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea defectuoasa a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

PRETURI

Preturile afisate produselor reprezinta pretul produsului in lei inclusiv taxa de TVA( taxa de 24 % valabila in Romania) dar fara taxa de transport care este unica de 10 lei in Bucuresti asigurata de curierat propriu. Pentru orasele din tara livrarea se face prin Posta Romana cu o taxa de transport de 10 lei, sau curier rapid cu o taxa de 20 lei. Produsele noastre vor fi livrate gratuit pentru o comanda mai mare de 250 de lei. Preturile fiind supuse cursului valutar (EUR/USD), Biogalileea.ro  poate schimba in orice moment preturile la produsele sale fara nici o notificare prealabila.Va rugam cititi si sectiunea” Cum livram”

DREPTUL LA RETUR

Toate produsele cumparate de pe www.biogalileea.ro se pot returna conform legii intr-un interval de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Produsul trebuie sa aiba ambalajul original cu serie / nr lot vizibil  si factura care s-a emis la cumpararea lui.Nu se primesc produsele care nu sunt in stare perfecta, sigilate ,nedesfacute,  fara urme de folosire sau consum etc. Produsele se returneaza la sediul firmei prin aceiasi modalitate de transport cu care a ajuns la client, dupa o intelegere telefonica sau pe email prealabila asupra datei .Clientul va primi costul produsului integral fara taxele de transport de la firma la client si de la client la firma , sau comisioanele bancare . Daca transportul coletului de retur nu este platit de dumneavoastra in momentul expedierii vom refuza primirea lui( nu primim colet cu plata ramburs) . Coletul de retur trebuie sa contina produsul cumparat, factura emisa precum si o adresa scrisa si semnata de persoana care a initiat si platit comanda care sa contina datele (contul si banca)unde se vor returna  banii .  Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Biogalileea.ro  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie directionata spre solutionare in timpul cel mai scurt.

CUM CUMPAR , CUM LIVRAM si CUM PLATESC

Va rugam sa cititi sectiunile in cadrul fiecarui capitol mentionat.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care viziteaza sau acceseaza site-ul pot face review-uri ,comentarii si orice alte  comunicari in sectiunile special concepute pentru acest lucru, pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Biogalileea.ro  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Biogalileea.ro  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Biogalileea.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor sau comunicarilor afisate ori transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Biogalileea.ro

GRESELI DE TIPARIRE

Biogalileea.ro  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

LEGATURI

Biogalileea.ro  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

In cazul unor eventuale conflicte intre Biogalileea.ro  si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0